ANNA SANS FITO
Neuropediatra. Directora del Institut Som Via de Neurodesenvolupament i aprenentatge

Ha fet durant molts anys assistència hospitalària com a neuropediatra (Hospital Sant Joan de Déu, Hospital General de Granollers, Hospitals Universitaris Sagrat Cor i General de Catalunya) i ha col·laborat com a consultora en Serveis d' Atenció Precoç i Centres d'Educació Especial.

Ha participat com a docent en postgraus i màsters de diverses Universitats de l’estat i també en projectes de recerca en col·laboració amb la Universitat de Barcelona.

Ha col·laborat en l’elaboració de protocols i programes de formació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Ha format part del grup elaborador de la Guia de Pràctica Clínica del TDAH del Ministerio de Sanidad i en el Protocol d’implementació d’aquesta Guia del Departament de salut.

Es membre de la Societat Española de Neuropediatria havent format part de la seva Junta Directiva i forma part de l’equip de coordinació del Grup de Trastorns del Neurodesenvolupament de la Societat Catalana de Pediatria.

Dins dels camp de la Neurologia Pediàtrica ja fa molts anys que s’ha especialitzat en els trastorns cognitius de les malalties neurològiques i en els Trastorns del Neurodesenvolupament i de l’Aprenentatge.

És autora de nombroses publicacions científiques sobre neurologia pediàtrica i de divulgació sobre els trastorns de l'aprenentatge. És autora també del llibre “Per què em costa tant aprendre?”.

Actualment és la Directora Mèdica de l’Institut Som Via de Neurodesenvolupament i Aprenentatge.