Rosa Bosch
Coordinadora Programa SJD MIND Escoles Institut MIND Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Sóc psicòleg, màster en diagnòstic i teràpia psicològica i especialista en avaluació i diagnòstic de Trastorns del Neurodesenvolupament. Tinc més de 20 anys d'experiència global en trastorns psiquiàtrics i avaluació psicològica i sóc coautora de més de 60 articles científics publicats. He participat com a investigadora en subvencions competitives relacionades amb els Trastorns del Neurodesenvolulpament i sóc membre de l'àrea de Salut Mental de l'ISCIII (CIBERSAM). Des de 2012 sóc coordinadora del projecte de recerca "Factors Psicopatològics i de l’Aprenentatge relacionats amb el Rendiment Escolar", col·laborant directament amb les escoles. També col·laboro com a tutora de pràctiques en diferents Màster de diferents Universitats.

Miquel Cases
Director del programa MIND Hospital de Sant Joan de Déu

Director del Programa SJD MIND Escoles de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
Catedràtic de Psiquiatria Emèrit. Departament de Psiquiatria i Medicina Legal. Facultat de Medicina. Universitat Autònoma de Barcelona.
Director Científic del Programa PAIMM-PAIME, per a Metges Malalts, de la Clínica Galatea. Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Membre del Consell Assessor de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
President Honorífic de la Sociedad Española de Patología Dual.